C# OBJECT KULLANıMı IçIN 5-İKINCI TRICK

C# Object Kullanımı Için 5-İkinci Trick

C# Object Kullanımı Için 5-İkinci Trick

Blog Article

Olur, makalede eksiklikler kabil. Bunu tenkit olarak ikrar ediyorum. Işlevsel programlamada struct kullanılmasının nedenini de bilmiyor, başarım ve gayrı konular için da herhangi bir kuruntu barındırmıtefsir. Siz biliyorsanız lütfen aydınlatır mkaloriız?

Bu başvuru yeni nesneye servurur fakat nesne verilerinin kendisini bağırsakermez. Haddizatında, nesne oluşturmadan bir nesne sarrafiyevurusu oluşturabilirsiniz:

Internal: Denetleme, tek aynı derlemedeki sınıflar tarafından erişilebilir hale gelir. Bu durumda, denetlemeün erişimi münhasırdır ve yalnız aynı derlemedeki sair sınıflar aracılığıyla erişilebilir.

Metotlar hakkında daha kapsamlı yararlanma detayları “Metot Nedir? C#’te Metotlar ve Çeşitleri” serlıklı yazgıda mevcuttur.

2) Sadece okuma mimarilacaksa ve çok skorda tag yazmak istemiyorsanız Tag dizileri kullanılabilir. Gene aynı lansman düzında diziler tanılamatılır.

Bu tip uygulamalarda, kullanıcı arabirimi elemanlarının intizamlı bir şekilde yerleştirilmesi ve düzenleme edilmesi önemlidir ve tableLayoutPanel bu ihtiyaca cevap verebilir.

Esas fonksiyonda tasarrufı palas olsa da kıraat ve değirmi fonksiyonunda bir hayli bir prosedür gereklidir. Bu nedenle bu fonksiyonu kullanmanız tavsiye edilmez. Ama bazı durumlarda bu fonksiyonları almak zorunda kalabilirsiniz.

C# nesne odaklı bir programlama dilidir. Nesne odaklı programlamanın dört baş ilkesi şunlardır:

Sadece C# Object Kullanımı okunabilen bir property’dir. Herhangi bir muta kaş edilmez. Genel anlamda bu property’lere constructor metodlarında fehamet ataması gestaltlır.

3) RWTagValue fonksiyonu ile tag bileğerlerine muvasala. VB kullanıyor olsaydık kolaylıkla erişebilirdik.

Burada, MyShapeWorks adlı Interface ‘i dâhileriisnde 3 adet metot konum almaktadır. Bu metotları, Polymorphism ile kullanacağımız diğer türetilmiş sınıflarımız ile birlikte kullanacağız.

                     True;Makalelan yazı texbox'un engelına vardığında bi ast satıra geçer.

AutoCompleteMode         : Bu özellik ile otomatik tamamlama medarımaişetleminin özellikleri ile ilgilidir ve şunları düzenır ve varsayılan olarak None kıymetini mideerir.:

Şimdi projeme bir klasör ekliyorum ve hesabına Interface yazgıyorum. Klasör üzerinde sağ tık yapıp Add diyerek bir New Item diyorum ve bir Interface ekliyorum.

Report this page